2013-05-10 08:20:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma legyen helyén az önbizalma

Napi horoszkóp május 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most legyen a helyén az önbizalma: egy egész világot nyerhet vele. Ha ugyanis sikerül elhitetnie mással is, amit magával, akkor megbízzák azzal a feladattal, amiről álmodott, vagy amiről épp álmodni sem mert mindeddig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valóban azt a hivatást űzi, amiről ifjú tüzes éveiben álmodott? Vagy ez, amit most végez, csupán egy többé-kevésbé kényelmes kényszerpálya? Persze mindenben, az élet minden területén meg lehet találni a nemesebb célt, de azt azért muszáj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Képes jó célokat kitűzni nem csak saját maga, hanem más emberek számára is. Ön most alkalmas arra, hogy egy kisebb nagyobb csoport élére álljon, akár a munkahelyén, akár a szűkebb lakókörnyezetében. Tegyen így!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez a nap végre arról kellene szóljon, hogy egy kicsit a saját igényeivel törődjön, hogy magával foglalkozzon. Ezért is fontos, hogy a céljait, az igényeit végre megfogalmazza magának. Miben is vágyik több törődésre?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a napját. Ma végre igazán napsugaras kedvében van, ahogy az egy igazi Oroszlánhoz méltó. Hagyja, hogy a legyek csak zümmögjenek, az meg az ő dolguk. De ne törődjön vele, méltatlan lenne önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A világ szemlélésében túlságosan erős korlátokat állított fel. Ezért fordulhat elő, hogy csak azt hallja meg, amit meg akar hallani. De vannak lágyabb, szelídebb hangok, amikre szintén érdemes lenne figyelnie. Nyissa ki a szívét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem szabad hagynia, hogy a reggele napsugaras hangulatát bárki is elrontsa. Eresszen ma a lelkébe annyi fényt, amennyit csak bír. Hallja meg a madarakat. A kutyák persze ugatnak, de nem önre! Egy kis állatnak szüksége lehet önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Teljes erejével, nagy lelkesedéssel veti ma bele magát a munkájába. A lelkesedése ragadós: nemcsak a kollégáit, de a főnökét is sikerül végre meggyőzni tervei realitásáról, igazságáról. Egy nagy fordulat készülődik az életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valaki ma önre mosolyog, hát illik azt viszonozni. Ma ne szűkölködjön a jó szóval, kedvességgel. És azokkal szemben sem, akik képtelenek visszanevetni önre. Nekik van épp a legnagyobb szükségük a mosolyára. Legyen adakozó!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz megjósolni, hogyan fog ma hatni önre a munkahelyi hangulat. Valami változás készülődik, ami egyaránt lehet kedvező, vagy kedvezőtlen is önre nézve. Egy biztos: mindenképpen zavarba ejtő lesz. De átveheti az irányítást.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Használja ki a mai nap tettrekészségét arra, hogy elvégzi azokat a feladatait, amikben megakadt, vagy amikhez kevésbé fűlt a foga az utóbbi időben. Ez a napja teli van tűzzel, ma minden könnyebben megy. A hivatal is kedvesebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma könnyen belelkesedik valami ügyért, és sokat tehet azért is, hogy a közössége életét valamiben előmozdítsa. Ezt értékelni fogják a főnökei is, és akár azonnal jutalmazhatják is: kinevezéssel, megbízással, vállveregetéssel.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: